KLANTENSERVICE 070 - 363 20 50
  • Geen producten in winkelmand.

Live-muziek als onze referentie

Chattelin Audio Systems B.V is opgericht in 2008 door Peter Chattelin en Jan Splinter. Het doel was het oprichten van een absolute top-audiozaak, waarbij het beste van het beste bereikbaar wordt gemaakt voor ieders wens en mogelijkheden.

Een zaak die geen doorgeefluik is, maar waar vanuit passie, kennis en ervaring wordt gewerkt. Met een assortiment van topproducten die geselecteerd zijn op klank, kwaliteit en prijs. De echte Chattelin Sound, om daarmee zo dichtbij als mogelijk het echte muziek-event te komen. Live-muziek is onze referentie.

Naast audioshows worden in onze winkel ook regelmatig live-concerten gegeven. Peter Chattelin heeft namelijk zelf een carrière als bevlogen muzikant opgebouwd en is als zanger en gitarist regelmatig te vinden op grote podia met Pink Project, dé Pink Floyd Tribute-band van Nederland. Om je optimaal te kunnen adviseren is live-muziek en de beleving daarvan dus ons uitgangspunt en referentiekader.

Door demonstraties te geven in onze winkel, kunnen cliënten zelf proeven van de kwaliteit van de geavanceerde apparatuur. Vanzelfsprekend nodigen wij onze bezoekers uit om hun favoriete muziek op USB, CD of LP mee te nemen. Verzoeknummers via streaming, Tidal, Qobuz en Spotify behoren vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

” Om je optimaal te kunnen adviseren is live-muziek en de beleving daarvan dus ons uitgangspunt en referentiekader. “

Het Team

Peter Chattelin, Ben van Leliveld, Kees Wijnberger & Ton Spruijt

Op 15 mei 2017 is Chattelin versterkt met Kees Wijnberger en Ben van Leliveld, en heeft Jan Splinter zijn taken aan het nieuwe team overgedragen. Zowel Kees als Ben zijn gedreven ondernemers, audio-professionals en muziekliefhebbers. In oktober 2018 heeft Ton Spruijt het team verder versterkt.

Ben van Leliveld draagt al vele jaren zijn steentje bij in het optimaliseren van akoestiek en de setup van vele audioshows. Dit met zijn bedrijf Acoustic Matters. Ben doet dit ook in de professionele sound-industrie zoals in studio’s en opnamelocaties.

Op de foto van links naar rechts: Ben, Peter en Ton.

Klantgericht & Altijd Bereikbaar

Ons assortiment is versterkt met zeer muzikale en verrassend betaalbare producten. Tevens hebben wij in verschillende budgetklassen supersets samengesteld waarin sprake is van muzikale synergie en de zo herkenbare hoogwaardige Chattelin sound.

Chattelin levert een totaalpakket aan audioproducten en -diensten zodat u als klant erop kan vertrouwen dat alles vakkundig wordt gedemonstreerd, geïnstalleerd, getuned en uitgelegd. Zodat u maximaal kan genieten van uw favoriete muziek via uw audiosysteem.

Met name in de digitale audio gaan de ontwikkelingen razendsnel. Chattelin volgt alle innovaties, zowel analoog als digitaal, op de voet. Zodat we iedere muziek- en audioliefhebber nog beter op maat kunnen bedienen.

Onze klanten, passie, gedrevenheid en muziekbeleving staan centraal. Onze dienstverlening en producten stemmen wij continu af op wat u als klant van ons verwacht. Onder het motto “wat goed is, kan altijd beter”.

Klantgerichtheid betekent ook dat we, naast de normale openingstijden, open zijn op afspraak. 7 dagen per week en 24 uur per dag. Neem daartoe gerust met ons contact op of reserveer een afspraak hier.

” Ons motto: wat goed is, kan altijd beter! “

Peter Chattelin

Peter Chattelin is het eerste aanspreekpunt in de winkel. Hij is een bevlogen muziekliefhebber en -beoefenaar met een hang naar perfectie; voor concessies is geen ruimte. Peter heeft 28 jaar gewerkt als audio-adviseur bij diverse topwinkels in Nederland. Dit heeft ertoe bijgedragen dat hij met ‘s-werelds meest geavanceerde apparatuur ervaring heeft opgedaan, onder allerlei omstandigheden en op tal van locaties bij de cliënten thuis.

Met zijn band Pink Project speelt hij al ruim 20 jaar in ieder gerenommeerd theater en in iedere concertzaal in Nederland. Als geen ander weet hij hoe live muziek hoort te klinken en wat de invloed van de vele variabelen is met betrekking tot akoestiek en de invloed daarvan op publiek en hemzelf als uitvoerend musicus.

Vanuit deze bevoorrechte positie heeft hij ontdekt dat er nog een aantal andere belangrijke en onmisbare graadmeters zijn voor het herbeleven van een concert via een audio-installatie, zoals emotie, betrokkenheid en akoestiek. In de reguliere audio-wandelgangen wordt hier niet of nauwelijks over geschreven of gesproken!

Muziek is emotie, tijdloos, en een van de mooiste kunstvormen ooit! Vanuit passie en ervaring adviseert Peter dus sinds jaar en dag onze cliënten en komt gezamenlijk tot het samenstellen van installaties die binnen het budget de verwachtingen ver te boven gaan!

X